Kontakt

Du kan kontakte os ved at sende en mail til post@forlaget-meta.dk. Det gælder også, hvis du ønsker hjælp til køb af bøgerne, priser osv.

Troels holder kurser for elever på skoler og biblioteker. Ham kan man skrive til på gollander@post.tele.dk.


Lars-Ole Nejstgaard er illustrator, tegneserieskaber og satiriker. Han har illustreret et utal af børne- og ungdomsbøger, bl.a. den filmatiserede serie om Iqbal Farooq. Lars-Ole har desuden illustreret fagbøger og undervisningsmaterialer til både grundskolen og ungdomsuddannelserne. Han står bag tegneserier til diverse fagblade, og han har i en årrække bidraget til det satiriske årshæfte Svikmøllen. Han er medlem af ”Cartooning for Peace” oprettet af tidligere generalsekretær i FN Kofi Annan og Le Mondes cheftegner Plantu, og så har Lars-Ole bl.a. haft tegninger udstillet på det berømte tegneseriemuseum i Bruxelles.

Troels Gollander er en af Danmarks mest populære forfattere af faglitteratur til børn og unge. Han har skrevet langt over 100 fagbøger og undervisningsbøger til primært natur/teknologi, geografi og fysik/kemi. Han holder foredrag for børn og voksne om det at skrive på skoler og biblioteker. Troels modtog Gyldendals Undervisningsmiddel pris i 2001 og Skriverprisen fra Undervisningsministeriet i 2018.